Επιστήμη στην Καθαριότητα

Ο Φαύλος κύκλος των συμβατικών καθαριστικών

 

Εδώ και δεκαετίες, τα χημικά καθαριστικά αποτελούν την επικρατέστερη λύση για να καθαρίσουμε το χώρο που ζούμε από επιβλαβή βακτήρια, μούχλα, μύκητες και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς. Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι αυτή η λύση όχι μόνο δεν λειτουργεί υπέρ του ανθρώπου αλλά σε αντίθεση τον βλάπτει . Κάθε χρήση χημικών καθαριστικών, από την μία εξασθενεί την δική μας φυσική άμυνα και από την άλλη δυναμώνει τον «εχθρό μας». Με την απολύμανση-η δράση της οποίας διαρκεί από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι ώρα - δημιουργούνται κατάλοιπα τα οποία γίνονται «στρώμα τροφής» νέων απειλητικών βακτηρίων. Κάθε φορά που εμείς καθαρίζουμε με χημικά προϊόντα δημιουργούμε τις καταλληλότερες συνθήκες για την ανάπτυξη νέων και πιο ανθεκτικών βλαβερών βακτηρίων.

biofilm.probiopro

Τι είναι τα προβιοτικά;


Στη φύση, ακόμη και μέσα στον οργανισμό μας, υπάρχουν μικροοργανισμοί (βακτήρια) που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Αυτοί χωρίζονται σε:
1. Ωφέλιμους και αναγκαίους για τη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού που ονομάζονται προβιοτικά
2. Βλαβερούς και επικίνδυνους για τον άνθρωπο που ονομάζονται παθογόνα.
Τα προβιοτικά είναι λοιπόν τα ωφέλιμα για τον οργανισμό βακτήρια. Η ίδια η λέξη probiotic προέρχεται από τη λατινική λέξη "pro" (υπέρ) και την ελληνική βίο, δηλαδή υπέρ της ζωής.

 

Η δράση τους

 

Η δράση των προβιοτικών προϊόντων ProbioPro είναι 100% συμβατή με το περιβάλλον γιατί, αντί να εξοντώνει όλα τα βακτήρια, ωφέλιμα και βλαβερά όπως κάνουν τα κλασικά χημικά προϊόντα, τα προβιοτικά διασπούν το biofilm και καταναλώνουν την τροφή των βλαβερών βακτηρίων αναγκάζοντάς τα να εγκαταλείψουν τον χώρο που βρίσκονται.
Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα ProbioPro, θα βρείτε μία πρωτοποριακή, αποτελεσματική και οικολογική λύση σε πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος..

GoodVSBad

 

Πως Λειτουργούν


Όταν εφαρμόζονται σε μια επιφάνεια, δεκάδες εκατομμύρια μικροσκοπικών προβιοτικών πλημμυρίζουν την περιοχή, καταβροχθίζουν βρωμιά και ρύπους, αποικοδομούν το biofilm και διεκδικούν την κυριαρχία του χώρου. Τα προϊόντα ProbioPro εγγυώνται τουλάχιστον 50 εκατομμύρια cfu/ml (μονάδες που σχηματίζουν αποικίες ανά ml).

fromchrisal pip biofilm gr

 

ProbioPro Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας!
Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τις απαραίτητες πληροφορίες (*)
captcha
Reload
© 2017. ProbioPro. All Rights Reserved. 3Lamda S.M.P.C.